REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

06 - 12 Mayıs 2024
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2023
TÜRKÇE
  1. Yeni Ekonomi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  2. Verdâ

    Nilüfer Köylüoğlu

      (Remzi Kitabevi)
  3. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  4. 4 Gün 3 Gece

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  5. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  6. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  1. Dune

    Frank Herbert

      (Hodder & Stoughton)
  2. Atomic Habits

    James Clear

      (Random House)
  3. Outliers

    Malcolm Gladwell

      (Penguin)
  1. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  2. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  3. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  4. SS

    Barış Pehlivan-Barış Terkoğlu

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  5. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  6. Dört Anlaşma

    Don Miguel Ruiz

      (Ötesi Yayıncılık)
  7. Zamanı Durdurmanın Yolları

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Nerede, Nasıl Yiyelim?
ISBN: 978-975-14-0860-0
Sayfa Sayısı: 216
Ebat: 233 x 280 mm
Fiyatı: 420.00 TL

Nerede, Nasıl Yiyelim?

Leyla Akçağlılar

,

Ebru İpekçi



Günümüzün yoğun temposu içinde, her zaman dilediğimizce, gönlümüzce yemek seçimi yapma şansımız yok. Kimi zaman bulduğumuzla, zamanımız elverdiği ölçüde hazırlayabildiklerimizle yetiniriz. Ancak, hiç değilse özel günleri, yerine ve zamanına uygun, çeşitli malzemelerle keyifli anlara dönüştürebiliriz. Artık, geç kalkılmış bir tatil sabahında, kahvaltıyı öğlen yemeğiyle birleştirecek, ´özel´leştirecek brunch keyfi yaşanacak, çocuklarınızın doğumgünleri daha neşeli geçecek, maç izlenirken, pikniğe hazırlanırken, ofiste bir konuk ağırlanırken, Japon, Çin, Meksika ve Rus yemeklerinden örneklerle tanışılacak; ramazan, zekeriya, yılbaşı ya da rakı sofrası düzenlenirken haz duyulacak. Nerede, Nasıl Yiyelim?, özellikle de özel günleri bir keyfe çevirmek, ortamına ve zamanına uygun yemekler seçebilmek için iyi bir rehber.